Om os

Tradition og innovation
Hos Brønderslev Bogtrykkeri kombinerer vi traditioner og innovation. Vi blev etableret i 1894 og er stolte af vores lange historie i Nordjylland.

Brønderslev Bogtrykkeri har i de seneste 42 år kun været ejet af to familier. Else og Ivan Ottesen drev virksomheden i 33 år, inden Frits Danielsen overtog trykkeriet i 2009. Hans søn, Christian Danielsen, har nu overtaget virksomheden, og skæbnen vil nu, at Christian Danielsen har ført de to familier sammen ved at danne par med Else og Ivan Ottesens datter.

Vi har gennem årene udviklet trykkeriet og er i dag en innovativ og moderne virksomhed, som løser alle opgaver indenfor tryksager.

Brønderslev Bogtrykkeri tilbyder blandt andet tryk af bøger, bannere, visitkort og skilte, og vi er gerne sparringspartner fra idéen opstår, og til produktet kommer ud af trykken.

Faglig stolthed
Hos Brønderslev Bogtrykkeri sætter vi en stor ære i det grafiske fag, og vi går altid til enhver opgave med stort engagement og professionalisme.

Vi lever af vores gode ry og omdømme og tror på, at det bedste resultat sker i et tæt samarbejde med vores kunder.

Vi er et passioneret trykkeri, som altid stræber efter at levere lidt ekstra. Alle trykkerier kan levere en tryksag, men som seriøs samarbejdspartner har vi konstant fokus på høj service og fleksibilitet.

Det betyder, at vi altid kan levere indenfor 2-3 dage og i hastesager fra dag til dag.

Trykkeri i vækst
Brønderslev Bogtrykkeri har i de seneste år udvidet forretningen. Sammen med Basis Tryk i Dronninglund har vi købt Nord Color i Aalborg.

I forbindelse med handlen er Brønderslev Bogtrykkeri desuden flyttet sammen med Basis Tryk i Dronninglund. Her er virksomheden udstyret med de mest moderne digitale printere, bogbinder og trykkemaskine.

Opkøbet og flytningen til Dronninglund betyder, at trykkerierne kan udnytte synergieffekterne og levere en bred vifte af professionelle løsninger.

Vi trykker i offset og digitalt og råder over en lang række færdiggørelses- og forædlingsmuligheder, som f.eks. fals, info-let, stans, hæftning og lakering.

Vi er i dag 16 ansatte i de tre virksomheder.